31 januari i backspegeln

Idag tänkte jag att det var dags att göra en liten tillbakablick på hur den här dagen har sett ut de senaste tre åren. Jag försöker använda min förmiddag till att plugga, sen ska jag jobba och kanske städa lite innan F kommer hem. Bra dag! Vad har hänt den här dagen tidigare år?

2018 var det onsdag och jag bloggade om min ospännande vardag. Hur inrutade mina vardagskvällar var. Jag gick på spinning på måndagar, det hade jag faktiskt hunnit börja glömma bort. Det gjorde jag några månader under förra vintern. Det var bra för konditionen. Och så såg jag fram emot Sveriges Mästerkock, ett av få program som jag brukar se på ”vanlig” tv.

2017 finns inget blogginlägg från just den 31 januari, men dagen efter publicerade jag en sammanfattning av januari. Det var lite roligare läsning. Tydligen var det töväder sista veckorna av januari för två år sedan. Vädret gjorde också att jag funderade mycket på klimatförändringarna och kände lite oro. Jag känner nog mer hopp just nu. Det känns som att klimatfrågan har fått en högre prioritering på de flestas agendor.

2016 skrev jag inga blogginlägg just den här dagen, men både dagen före och efter. Vi var nyinflyttade i huset och det tycker jag märks i inläggen jag skrev. Dels inlägget som handlar om att jag ville ha en kompost. Men kanske framförallt lördagsinlägget med allt småfix vi gjort i huset: packat bort en flyttkartong, valt en tapet och gjort plats för en släpvagn på garageuppfarten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.