Förkyld vecka

Den här veckan åkte jag på en förkylning. En lätt sådan men jag tycker jättesynd om mig själv ändå, förstås. Har haft halsont, heshet, hosta och nu lite snuva. Men det verkar vara på väg tillbaka nu. Jag har kört på ganska som vanligt, även om jag har utnyttjat det faktum att jag kan plugga i sängen.

Kursen har dragit igång på riktift och jag försöker tänka bort min prestationsångest. Göra och ha kul försöker jag tänka, men det är svårt.

Fredrik har kommit hem och det känns så skönt. Om inte annat för att jag slipper gå ut och andas kall vinterluft ner i en sårig hals. Han får ta hundpromenaderna så piggnar jag nog till på någon dag till.

Hoppas du har haft en bra vecka så här långt! Imorgon är det februari 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.