Fredagspizza och På Spåret

Dags för helg igen! Jag är mycket bättre i min hosta, så nu är jag snart frisk tror jag! Skönt med en lätt förkylning.

Idag har jag lämnat in min första uppgift till kursen jag läser. En notis som jag tror blir godkänd men som kanske hade kunnat skrivas bättre. Kanske 🙂 Skrivande är kul men lite jobbigt på så vis att det sällan finns ett facit.

Ja men det kommer bli bra 🙂 Efter jobbet har jag sett några avsnitt av Sex Education på Netflix. Så välgjort och smart, jag gillar den massor. Sen har vi gjort pizza som gräddas just nu. Blir hemgjord pizza till middag, sen väntar vi in På Spåret. Bra fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.