Småfix och dop

Har du haft en bra helg? Min var fantastisk. Igår hade vi en lugn dag hemma. Jag gjorde klart vitrinskåpet, nu ska det bara monteras ihop igen. Sen skrev jag en timme och tittade på Vinterdtudion ett tag. På kvällen blev det Melodifestivalen. Vet inte om jag var så imponerad, men om man får lyssna några gånger hittar man nog bra låtar från igår.

Idag har vi varit på dop. I Skellefteå, så det är som en heldagsaktivitet. Men trevligt är det, så det är värt det. Kul att träffa alla igen. En fin kyrka var vi i också. Landskyrkan, stor och vacker.

Nu sitter jag i bilen på väg hem. Är glad att jag får skjuts hem. F är kvar och ska jobba en vecka. Tur för han att dopet var i krokarna. Jag ska hämta Baloo hos mamma och pappa, sen blir det en tv-kväll tror jag.

Ha en fin avslutning på helgen!

2 reaktioner på ”Småfix och dop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.