Min vecka 6 2019

God morgon måndag, och god morgon till dig som läser! Jag hoppas att du känner att du har en fin vecka framför dig, med något som du ser fram emot. Då blir det lättare att tänka att det är måndag! Min vecka kommer att se ut så här:

Måndag
Första måndagen i februari börjar jag med en lugn morgon och två timmars jobb. Efter lunch ska jag på ett möte, handla hundmat och så gissar jag att jag kommer få klämma in lite snöskottning också. Tiden som blir över innan middagen kommer jag ägna åt att fila på en nyhetsartikel som ska lämnas in den här veckan. På kvällen ska jag påbörja sista kapitlet på min bok.

Tisdag
Samma start som måndagen, två timmars jobb. När jag kommer hem ska jag ta några foton, äta lunch och gå ut med Baloo. Sen har jag minst fyra timmars pluggtid framför mig. Ska nog börja fila på en reflekterande text till min kurs, så jag kommer på vad jag behöver läsa in mig på för litteratur. Ska träna före middagen också. Har längtat eftersom förkylningen ställde in alla mina pass förra veckan.

Onsdag
Onsdagar brukar bli jobbdagar, så då planerar jag inte in så mycket. Ska försöka komma ihåg att titta på Sveriges Mästerkock på kvällen.

Torsdag
Pluggtid på morgonen. Ska ta tiden till att redigera min nyhetsartikel så att den eventuellt kan lämnas in. Jobbar ett svep över mitten av dagen, sen går jag hem och försöker orka städa lite innan middagen. F kommer hem, eventuellt åker någon av oss och handlar. Vi somnar troligen i soffan också, det har blivit standard på torsdagar.

Fredag
Mer pluggtid på morgonen. Antingen skriva artikel eller läsa relevant litteratur till den reflekterande uppgiften. Några timmars jobb och sen är det helg. Min sista helg helt utan socker och annat snask, det känns lite skönt. Här ska jag få in ett träningspass innan middagen.

Lördag och söndag
Blir nog en hemmahelg med lite småfix. Kan tänka mig att vi ska montera ihop vitrinskåpet, jag har några pysselprojekt jag vill hålla på med och så skulle jag behöva lite tid till att skriva. Vill träna en gång också, och överlag kanske gå ut en stund. Ja, en sån vanlig oplanerad helg.

Vad hittar du på i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.