Trött på kylan

Det är fortfarande kallt ute. I flera veckor har jag klätt mig i tjocka kläder på hela kroppen och jag börjar vara lite trött på det. Samtidigt är det så väldigt vackert när det är klart väder, med sol, och snötyngda träd.

Igår när vi gick vår lunchpromenad tog jag kort på solens strålar när de reflekterades mot trädet. Är så nöjd med mina tisdagar, förresten. Igår passade jag på med lite yoga för ryggen på lunchen också.

Det här gjorde jag i måndags. Lagade mat för tre dagar. Tortellini med grönkål, fiskgratäng med broccolimos och kycklingklubbor med rödkålsgratäng. Frös in sex matlådor till Fredrik, som då har lunch och middag tre dagar nästa vecka (sen får han nog en matlåda på söndag så han klarar sig till torsdag dag), gjorde två lunchlådor åt mig själv och packade resten på tallrikar som jag ska äta hemma. Skönt att bara kunna värma.

Idag är det onsdag och min långa jobbdag. De här dagarna brukar bara försvinna, och sen är det torsdag och F kommer hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.