Februari 2018

Februari förra året hade ett väldigt blandat innehåll. Det är svårt att se något som utmärkte månaden mer än något annat, men jag får väl lyfta några höjdpunkter. Något som genomsyrar månaden tycker jag ändå är stressen. När jag nämner den i bloggen är den ganska närvarande hela tiden. Tack och lov har jag en annan situation i år. Tre höjdpunkter från månaden:

Min första färglagda bild

Jag önskade mig en målarbok för vuxna i julklapp och fick det! I februari hade jag gjort färdigt min första bild. Jag visade den och alla steg innan den var helt färglagd. Som ett nöjt barn, haha.

Min första färglagda teckning

Att sy en stolsdyna

Jag sydde nya överdrag till stolsdynorna vi har på köksstolarna. Det var en del i att vi ju målade om matgruppen på jullovet det året. Gjorde en väldigt enkel beskrivning av hur jag gjorde när jag sydde dem, och det blev ett av mina mest lästa inlägg 2018.

Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

En fin vinterdag

I slutet av februari hade vi en fin dag med slalomåkning och hundpromenader i solsken. Längtar efter fler såna dagar nu!

Sol!

6 reaktioner på ”Februari 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.