Yrande snö blir fredagsmys

Hej i fredagen! Jag har haft en mysig dag så här långt, och ser fram emot kvällen lika mycket. Startade med sovmorgon (att kunna snooza utan dåligt samvete – love it) och ett lättare träningspass (på grund av snoozningen, hehe). Efter dusch och frukost la jag sista handen vid en nyhetsartikel och lämnade in den. Sen hann jag fila på en analysuppgift som också hör till kursen jag läser.

Vinter

Efter några timmars jobb är jag nu hemma igen. Det snöar ute, har gjort hela dagen, och jag sitter i soffan och bloggar. Ser så mycket fram emot att äta Pitabröd till middag, läsa några kapitel i Harry Potter och hemligheternas kammare och se På Spåret ikväll. Typ en perfekt fredagskväll, haha. Jag har inte så höga krav.

I helgen tänker jag ha en pysselhelg. Jag hoppas kunna påbörja några kuddar till sovrummet, och skriva klart första utkastet till den där fackboken jag håller på med. Ska få till ett träningspass också.

Vad ska du göra i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.