Tre saker att se fram emot

Något som blir ganska tydligt när vi befinner oss i början av året är att det börjar droppa in trevliga inbjudningar och hintar om inbjudningar. Året börjar på något vis ta form redan nu. Nästa helg är det 60-årsfest men förutom det har vi tre andra saker att se fram emot.

30-årsfirande

Den här veckan fick vi ett inbjudningskort till ett 30-årsfirande i mars. Vi har så klart räknat med att vi skulle fira, men nu fick vi en formell inbjudan. Det ser vi fram emot

Bröllop i augusti

En av mina gamla klasskompisar ska gifta sig i augusti, och jag ser väldigt mycket fram emot det! Inte för att vi har anmält oss än, men vi ska. Ser mest fram emot att få dela dagen med min vän, men i andra hand ser jag också fram emot att få åka dit där de ska gifta sig och förhoppningsvis träffa fler personer som jag inte har träffat sen jag gick på gymnasiet.

Bröllop i september

Ett par som ingår i ett gäng vi brukar umgås med ska gifta sig i september. Det känns också jätteroligt att få dela. Jag älskar bröllop överlag, men det är ju extra kul när man känner de som gifter sig.

Är så tacksam för att vi har saker att fira!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.