Blandat hemmafix

Jag fick en lugn helg, precis som jag ville. Jag har skrivit klart första utkastet på boken, till exempel! Ska skriva ut och läsa för att se vad jag behöver ändra, sen ska jag skicka iväg den till olika förlag tänkte jag. Hoppas på att få den utgiven 🙂 Det är alltså en fackbok, inte en roman, som jag har skrivit på i ett par månader.

Jag har också klippt sönder några jeans och gjort bitar till ett lapptäcke som jag ska försöka få till snart. Har inte vågat mig på att börja sy ihop det än. Tänker att det kommer vara svårare än vad jag har tänkt, hehe.

Igår var vi och fikade på café. Jag bröt mitt sockerstopp i förtid, men jag kände att vi behövde hitta på något tillsammans. Åt en kaka och den var god men inte så där magisk som jag minns den. Skönt så länge det varar.

Vitrinskåpet är klart men jag tror kanske att vi måste göra om det. Tycker inte att det blev riktigt fint, tyvärr. Jag har läst ut bok två i Harry Potter-serien. Den var så bra. Helt ärligt kände jag mig lite besviken efter att ha läst den första, tänkte att jag har blivit vuxen och för gammal, men den andra var så mycket bättre.

Nu har jag lite, lite söndagsångest. Mest för att F ska åka iväg igen. Det är lika tråkigt varje gång. Jag tror också att det spelar in att jag ska laga en tand i veckan. Inget man har lust med men ibland bara måste man.

Har du haft en bra helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.