Min vecka 7/2019

Ny vecka och nya planer. Så här ser min vecka ut den här veckan:

Måndag
Ska till tandläkaren på morgonen, och laga. Direkt efter det ska jag jobba i två timmar och sen ska jag hem. Ska försöka klämma in lite yoga på lunchen, gå en promenad med Baloo och sen ägna eftermiddagen år studier. Har en analysuppgift att skriva klart, så det tänker jag försöka göra under eftermiddagen.

Tisdag
Sophämtning så jag måste komma ihåg att ställa ut tunnan. Efter en lugn morgon blir det en snabbvisit på jobbet och så har jag resten av dagen för mig själv. Ska prova träna på lunchen och sen har jag eftermiddagen till studier. Läsning av litteratur står på schemat.

Onsdag
Jobb nästan hela dagen. Lugn hemmakväll. Ska absolut in med ett pass yoga här.

Torsdag
På torsdag ska jag använda min morgon till att förbereda en artikel som jag ska skriva i min kurs. Efter jobbet kommer F hem och vi ska åka till grannorten för att vara med på en invigning, som jag senare ska skriva en artikel om. Om vi hinner tillbaka hem ska jag hem till en kollega och spela ett roligt spel, haha.

Fredag
Ska inte snooza utan försöka kliva upp i tid och träna på morgonen. Sen ska jag börja skriva ett utkast till artikeln, medan jag har allt färskt i minnet. Efter jobbet på fredag ska jag hem och läsa en bok, typ. Ta det lugnt.

Lördag & Söndag
Svärmor fyller 60 så vi ska fira henne nästan hela helgen. Det blir kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.