Vardagsplaner

Skörheten från förra veckan börjar släppa. Tänker att det nog är hormonellt, det där att huden helt plötsligt känns tunnare än papper och så känslig att den spricker av minsta lilla vindpust mot den.

Den här veckan har börjat med två bra dagar då jag har hunnit göra exakt det jag hade planerat i mina studier. Kvällarna däremot.. I måndags plockade jag ihop en massa stök runt om i huset, framförallt i kontoret. Det blev ju bra men var lite tråkigt. Igår skulle jag börja sy ihop jeanslapparna jag klippte ut i helgen och allt blev fel, hehe. Ska ta tag i det snart, jag har en ny plan. Det har varit vackert väder i två dagar också.

Idag är jag på jobbet största delen av dagen. Ikväll ska jag skotta snö, för det har snöat i natt och ska komma mer idag. Sen har jag bara Sveriges Mästerkock i mina planer för dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.