14 februari 2013

Vad gjorde du för sex år sedan? Vi var nyss inflyttade i vår förra lägenhet, hade bott där i fjorton dagar, och vi hade precis blivit lovade nya tapeter i två rum. Vi hade verkligen en jättebra hyresvärd där vi bodde.

De nya tapeterna i sovrummet

Just den 14 februari var en dag när jag satt hemma och pluggade spanska. Fonetik verkade vara det jag höll på med, och det var nog den enda kursen som jag inte tyckte var så svår den terminen. Hade allmän panik över spanskan jag läste våren 2013. Fick ju byta lärosäte sedan för att bli godkänd, som ni kanske minns.

Dagen efter, den 15 februari, var jag på anställningsintervju för mitt nuvarande jobb. Eller ja, då var det ett vikariat från mitten av mars till terminsslut, men jag fick ju ett gäng nya vikariat och till slut en fast anställning, så för mig känns det som samma jobb. Jag fick ju jobbet, men helt ärligt gjorde jag inte så bra ifrån mig på intervjun utan hade nog tur att det bara var jag som sökte.

Helt galet att det redan är sex år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.