Min vecka 8/2019

Ny vecka igen. Varje gång jag ska skriva veckonumret i rubriken häpnar jag över hur fort tiden går. Sen skriver jag det här varje vecka också, precis som om det vore något nytt. Men, men. Det är måndag och jag ska göra en typ av veckoschema här. Så här ser vecka åtta ut:

Måndag
Lugn morgon med hundpromenad och frukost framför Morgonstudion. Ska promenera till jobbet, jobba två timmar och sen gå hem igen. Efter lunch och en till hundpromenad blir det studier. Jag tror jag ska fortsätta med en uppgift de kallar för personresearch.

På kvällen ska jag läsa mitt fackboksmanus och göra anteckningar i det. Ska också försöka komma ihåg att Bonusfamiljen börjar ikväll!

Tisdag
Samma upplägg som alla tisdagar. Lugn morgon och så två timmar jobb. På eftermiddagen ska jag skriva ihop minst en av uppgifterna som ska lämnas in i veckan, kanske att jag hinner finslipa nyhetsartikeln jag skrev i fredags också.

Ska in med ett träningspass, kanske på lunchen. På kvällen ska jag fortsätta med mitt syprojekt som inte gick så bra förra veckan, och titta på Superstars.

Onsdag
Stora jobbdagen. Tar det lugnt på kvällen. Sveriges Mästerkock och Efter stängning blir nog det jag orkar med.

Torsdag
Ska iväg på en grej på morgonen. Sen jobbar jag några timmar över dagen. Beroende på hur jag ligger till ska jag antingen gå hem och städa eller gå hem och göra någon av mina uppgifter. Ska iväg på trevligheter på kvällen.

Fredag
Älskar att starta mina fredagar med ett träningspass, så det ska jag göra. Sen blir det någon typ av studier, några timmar jobb och så helg igen!

Lördag och söndag
Vi ska ha en hemmahelg. Om det är fint väder tänker jag att vi kan gå ut och grilla eller så. Kanske fika med någon och så där.

Veckans kom ihåg: Lägga in räkningarna för betalning.


3 reaktioner på ”Min vecka 8/2019

  1. Det låter härligt med en hemmahelg! Jag hoppas också på fint väder så att vi kan vara ute med barnen efter tre veckors VAB 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.