Helg utomhus

Hej på dig! Har du haft en bra helg? Min helg blev riktigt bra! Har både hunnit fixa saker och ha roligt, en lagom blandning. Tänkte försöka skriva ner vad vi har gjort!

Igår hade vi en lång frukost i soffan, och jag såg damernas VM-Skiathlon. Blev riktigt imponerad av Frida Karlsson och hoppas att hon får fortsätta utvecklas och bli riktigt bra. Överlag har vi ett bra skidlandslag på damsidan!

Efter det packade vi en väska med korv och tillbehör och for ut och grillade. Baloo följde med. Det var inte så mycket sol men varmt ändå. I två timmar tittade vi på elden, grillade korv och pratade. Reflekterade över hur mycket bättre vi pratar med varandra när vi är ute och inte har några skärmar som distraherar, haha.

När vi kom hem bytte jag gardiner i köket. Bläddrade i mitt bloggarkiv nu och såg att jag bytte dessa gardiner just före påsk förra året. En del i att jag inte mådde så bra då, för jag tyckte verkligen att det var dags nu.

Jag drog fram symaskinen också och sydde klart en liten handväska som vi ska ge bort till en 6-åring. Får se om hon gillar den, haha. Jag tycker jag lyckades ganska bra och tänker att en person som inte är så gammal inte har så höga krav. Jag kanske har fel.

Efter middagen började jag planera om Min Stora Roman. Skriver med versaler i början så ni ska höra det dramatiska tonfallet och ironin jag använder. Jag har nämligen kommit fram till att det jag har skrivit hittills är lite för tunt och har bestämt mig för att det är sånt som händer innan min roman börjar. Kill your darlings heter det ju, så det har jag gjort och nu ritat om kartan lite. Känner mig väldigt peppad och tror att det kommer bli bra!

Idag hade vi inte så många planer. Vi matade in räkningarna för betalning när lönen kommer. Sen ringde min syster och frågade om vi ville följa med på skotern och fika. Så då gjorde vi det och var borta några timmar. När vi kom hem åkte jag och handlade för veckan som kommer och testade ett nytt träningspass. Har hittat ett mer svettigt yogapass som är inriktat på core. Jag kunde göra ungefär hälften av passet men jag tänker att då har jag ju ett mål med den träningen!

Efter middagen åkte Fredrik iväg igen, och jag har sovit på soffan i stormen. Man blir trött av att vara ute! Nu laddar jag för nästa vecka och hoppas på ett bra resultat då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.