Min vecka 9/2019

Måndag morgon är bästa tiden att strukturera upp veckan som kommer. Om det inte vore för att jag gör det här på söndagskvällen, alltså redan igår. Mitt ”nya” liv som jag påbörjade efter jul har börjat bli lite på rutin, men det gör inte så mycket känner jag. Det får vara så. Det är i alla fall anledningen till att de här veckoplaneringarna börjar vara lite lika varandra 🙂 Vecka 9 kommer se ut så här:

Måndag
Lugn morgon (är så tacksam för det) och så två timmars jobb. Efter lunch ska jag sitta i telefon och jaga uppgifter till en annan researchuppgift vi har i min kurs. Hoppas att det räcker med research efter det. På kvällen ska jag ta tag i bedömningar som behöver göras till jobbet och göra yoga-pass för ryggen. Och se på Bonusfamiljen!

Tisdag
Efter mina två timmars jobb ska jag gå hem träna, ta en hundpromenad, duscha och äta lunch. Har gjort det tre gånger och tycker att det har fungerat så bra. På eftermiddagen tänker jag mig att jag skriver ihop uppgiften som jag gjorde research till på måndagen. På kvällen ska jag försöka göra något kul. Antingen planera min roman eller ge mig på mitt kuddprojekt igen. Ska också göra yoga för ”sms-nacke” och titta på Superstars!

Onsdag
Jobb långa dagen. På kvällen prioriterar jag ett nybörjarpass i yoga och så ska jag se både Sveriges Mästerkock och Efter stängning.

Torsdag
På förmiddagen är min tanke att skriva feedback till en kurskamrats uppgift. Hoppas hinna två men det är inte säkert. Ska sen jobba motsvarande en halv dag och gå hem och städa innan F kommer hem. På kvällen ska jag titta på Antikrundan med ett trevligt gäng.

Fredag
Börjar dagen med träning. Så skönt! Sen brukar F ha ställt fram frukost som vi äter tillsammans innan jag kör en timmes plugg. Ska fortsätta med feedbackuppgiften här tänker jag. Sen blir det jobb. På kvällen ska jag försöka fylla tomrummet efter På Spåret med något annat. Kanske ett yogapass för axlar och nacke.

Lördag
Inga planer för dagen mer än att testa ett yogapass som ska sträcka ut hela kroppen. Ska fira en 30-åring på kvällen.

Söndag
Inga planer ännu. Ska träna med core-passet jag testade igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.