Så glad för VM-silvret

Slutet av februari och det har regnat två dagar i rad! Halkigt är det också. Känns inte superbra faktiskt. Kan inte låta bli att fundera på klimatet, för sånt här väder ska vara en och en halv månad bort.

Bortsett från vädret har veckan ändå startat på ett bra sätt. Jag har svettats med en uppgift och typ kört fast men jag tror jag kom på en lösning efter att jag lagt bort allt igår. Känns skönt.

Är glad över att jobba deltid nu under skid-VM. Igår kunde jag lägga undan mina studier och se damernas 10 km. Är så glad att jag fick se Frida Karlsson göra ett sånt kanonlopp och ta silver. Blev lite rörd.

Är också glad att jag har kört mina olika yogaprogram regelbundet sen i julas, för nu börjar jag märka att vissa saker går så mycket lättare nu än i början. Tror att det kommer vara bra i längden. Vissa saker är fortfarande halvt omöjligt, haha, men små framsteg är roliga.

Idag väntar min längsta jobbdag. Det bästa med det är att jag kan ta en lugn kväll utan dåligt samvete. Sen är det torsdag och Fredrik kommer hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.