Lästa böcker 2018-2019

Nu har sportlovet börjat och det innebär att det är dags för ett nytt bokår! Idag tänkte jag lista vilka böcker jag har läst det senaste året. Totalt landade jag i 18 böcker, och de som var lite extra bra har jag fetmarkerat i listan.

Beijer, Sandra (2016) Allt som blir kvar
Bjärbo, Lisa (2018) Inuti huvudet är jag kul
Colgan, Jenny (2015) Det lilla bageriet på strandpromenaden
Dessen, Sarah (2008) Lock and key
Dessen, Sarah (2015) I dina ögon
Guillou, Jan (2012) Dandy
Guillou, Jan (2013) Mellan rött och svart
Jägerfeld, Jenny (2013) Jag är ju så jävla easy going
Keyes, Marian (2017) The Break
Lindbäck, Johanna (2017) Karta för förälskade och andra vilsna
Nordin, Sofia Spring så fort du kan
Persson Giolito, Malin (2016) Störst av allt
Sarenbrant, Sofie (2017) Bakom din rygg
Schulman, Ninni (2013) Svara om du hör mig
Schulman, Ninni (2016) Välkommen hem
Sundh, Cecilia (2018) Lisen åker vilse

Dessutom har jag läst om de första tre Harry Potter-böckerna. Skriver ner dem också. Alla är så klart skrivna av J.K. Rowling

Harry Potter och De vises sten
Harry Potter och Hemligheternas kammare
Harry Potter och Fången från Azkaban


Fem böcker jag läst senaste året

18 böcker betyder att det är 2 färre än förra året. Å andra sidan läste jag en del ”lätta” böcker för jobbets räkning ifjol. The break som jag har läst i år har varit väldigt tidskrävande eftersom den var tjock och på engelska. Målet för nästa år blir att landa i något liknande, 18-20 böcker. Ska framför allt tänka på att fortsätta läsa på andra språk, även om det tar lite längre tid.


Gillade du det här inlägget? Du kanske också gillar:

Lästa böcker 2017-2018
Lästa böcker 2016-2017
Störst av allt – Malin Persson Giolito

3 reaktioner på ”Lästa böcker 2018-2019

  1. Jag blir så fånigt glad över det här inlägget då jag är på jakt efter ny bokinspiration. Just nu läser jag Johanna Mo’s serie om Helena Mobacke och vill verkligen slå ett slag för den. Första boken heter ”Döden tänkte jag mig så” och den slukade jag på ett dygn. Just nu är jag inne på min åttonde bok sedan första januari och jag ska definitivt ta med mig dina boktips ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.