Min vecka 11/2019

Den här måndagen börjar på bästa sätt. Jag vaknade utvilad och det är så vackert väder. Solen skiner och det är inte så himla kallt. Kanske minus tretton. Bra mycket varmare än tidigare i vinter. Ska försöka tänka ut vad som är planen för kommande vecka.

Måndag
Idag ska jag först jobba ett par timmar, sen gå hem och äta lunch samt gå ut med Baloo. Ska skriva ihop ett första utkast utifrån intervjun jag gjorde i fredags i eftermiddag. Ska också planera mat och åka och handla. Ikväll ska jag dammtorka lite runt om i huset och börja redigera mitt bokmanus som har fått vila en vecka.

Tisdag
Några timmars jobb på morgonen, och så ska jag göra en massa uppgifter på eftermiddagen. Ska städa köket på kvällen. Förra veckan när jag var hemma och det var så fint väder tyckte jag verkligen att jag såg allt som behövde städas, så nu tar jag tag i det, haha. Ska få in ett träningspass och fortsätta redigera boken.

Onsdag
Tandläkaren på morgonen. Sen ska jag jobba min långdag. På kvällen ska jag förbereda lite för min torsdagskväll.

Torsdag
Studier på morgonen och sen jobb över dagen. Ska hem och snabbstäda huset. Dammsuga och så. På kvällen tror jag att det kommer ett gäng hit och tittar på Antikrundan. Efter det ska jag väl städa undan och sova, haha.

Fredag
Vet inte hur jag ska få ihop min morgon eftersom jag är ensam hemma, haha. Men jag ska försöka få till ett träningspass på morgonen och sedan göra lite studieuppgifter innan jobb. Efter jobbet ska jag köra upp till fjälls och möta upp min man. Måste få in tid till att packa också..

Lördag-Söndag
Stugan hela helgen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.