Stökigt besök

Hej onsdag! Idag har jag en lång dag framför mig. Tror jag. Ska till tandläkaren nu på morgonen och så ska jag åka direkt till jobbet därifrån. Kör förtroendetid och så lite mertid innan jag börjar jobba på riktigt.

Efter jobbet idag ska jag leta reda på våra finglas, plocka ihop lite stök och mixa ihop en kräm. Ska också försöka hinna med ett kort pass yoga. Att jag har kört yoga regelbundet sen veckan före jul börjar verkligen ge resultat. Mår så mycket bättre i ryggen. Nu ska jag försöka bli smidigare i resten av kroppen också.

Igår eftermiddag hade jag besök. Mamma och Tarras var här. Han hittade Baloos leksakslåda. Han plockade ur alla leksaker och tog sedan själva lådan och lekte med.

Haha. Känns lite skönt att inte vi har en valp just nu.

Såg skidskyttet igår också. Vilket bra damlag vi har där just nu. Och Hanna Öberg! Vilket psyke. Så roligt att hon får lyckas i VM på hemmaplan också 🙂

Nu önskar jag dig en trevlig onsdag!

En reaktion på ”Stökigt besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.