14 mars i backspegeln

Throwback Thursday. Jag tänkte titta tillbaka på vad som har hänt den här dagen de senaste tre åren. Lite trist att jag verkar ha haft uppehåll två av åren just den här dagen, men det går ändå att se vad jag har haft för mig.

Förra året var den 14 mars en onsdag antar jag. Dagen före skrev jag ett inlägg om några böcker som jag tycker var bra. Dagen efter publicerade jag en sån här backspegel, som är lite lik den jag gör här idag då, av naturliga skäl 🙂

För två år sedan, 2017, har jag inget blogginlägg publicerat så jag vet inte riktigt vad jag gjorde. Dagen före publicerade jag en veckomatsedel och dagen efter skrev jag om tre poddar jag ville ha tid att lyssna på. Två av dem finns inte längre men jag har hittat andra att lyssna på.

Den 14 mars 2016 hade vi precis blivit klara med renoveringen av vårt vardagsrum. Jag är så nöjd med att vi valde att ta ner väggen och göra ett större rum som fick bli vardagsrum. Just den här dagen hade elektrikern varit här och fixat med alla eluttag.

En del av mitt vardagsrum

Jag anar en viss bloggtorka just under vecka 11. Veckan efter sportlov. Eller så är jag extra intresserad av populärkultur då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.