Min vecka 12/2019

Helgen gör sig fortfarande påmind. Nu är det ju bara måndag, men ändå. Jag är rätt så trött och seg och förstår knappt varför. Det här inlägget är också försenat på grund av helgen som var. Nåväl. Nu kommer det. Vecka 12, så här ser den ut:

Måndag
Har snart passerat, men jag startade dagen med en hundpromenad och ett pass snöskottning. Älskar snö och vinter och bla, bla, bla men nu får det väl ändå sluta snöa? Är så less på att skotta. Åt frukost och gick till jobbet. Efter en lunchpromenad och mat bestämde jag mig för att plugga i sängen. Var frusen och halvtrött så det slutade med att jag unnade mig en tupplur på 40 minuter. Tänkte att det ändå var det jag skulle ha den här terminen till, att vila upp mig. Mår mycket bättre nu. Skissa lite på en skrivuppgift, laga mat, gå ut med B och göra små städsaker som att vattna blommor, packa upp helgens packning och börja tvätta lite är annat jag har gjort idag.

Tisdag
Ska faktiskt jobba hela dagen. Nationella prov ska rättas så det blir en heldag med det. Efter det tänker jag tvinga mig själv att träna fastän jag inte kommer vilja och så ska jag försöka redigera mitt bokmanus på kvällen. Ska också ge mig själv tillåtelse att sova om jag behöver det.

Onsdag
Mest jobb som står på agendan. En lugn kväll står också där.

Torsdag
Ska ägna förmiddagen åt den här veckans uppgift. En typ av analys som ska skrivas i bloggform. Vi har gjort en sådan innan och jag tyckte det var svårt, men nu känns det som att jag har mer koll på hur man kan göra, efter att ha läst de andras. Sen ska jag jobba, en timme längre än vanligt. När jag kommer hem ska jag göra min del av städningen och laga middag. På kvällen ska jag se Antikrundan med ett härligt gäng!

Fredag
Måste skriva klart uppgiften och sen jobba några timmar. Har inga andra planer än att gå hem och sova efter jobbet. Möjligen färgas det något av att jag just nu är så trött, haha. Det blir en lugn eftermiddag oavsett.

Lördag & Söndag
Det blir en hemmahelg i helgen. Vet inte vad vi ska hitta på, men det brukar lösa sig av sig själv. Jag skulle kunna sätta frön och redigera bokmanus. Det låter som en plan.

Vad hittar du på i veckan?

En reaktion på ”Min vecka 12/2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.