Här är jag

Om måndagen var seg som aldrig förr var gårdagen bra mycket piggare. Trots att jag jobbade en hel dag istället för två timmar var jag mycket piggare både under dagen och på kvällen. Min gissning är att vädret bidrog. Det var så vackert ute igår.

Idag har halva veckan gått. Numera känns det som om min vecka har fyra dagar eftersom F kommer hem på torsdagar. Hehe. Planen för idag är i alla fall att jobba. Jobbar min längsta dag, 10-17, så jag gissar att hjärnan kommer vara mos efteråt. Den brukar vara det.

Igår, när hjärnan inte var mos, började jag redigera mitt manus. Det gick relativt fort, så min plan är att bli färdig i helgen och sen börja skicka iväg det till olika ställen. Det känns lite jobbigt, nästan? Innan har jag levt på att jag ska bli klar och försöka bli publicerad. Nu vet jag knappt om jag vill visa upp det jag har skrivit för någon? Gissar att det är någon mekanism som behöver slipas till.

Tillbaka till idag. Jag ser fram emot att laga korvsås till middag och att titta på Sveriges Mästerkock ikväll. Jag tycker att det är ett så mysigt program. Deltagarna är alltid så genuint glada över att ha gått vidare, det är inget spel eller paktande för att vinna och så lagar de så fantastisk mat. Det ultimata programmet enligt mig.

Ha en bra onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.