Mars 2018

Idag tänkte jag göra en tillbakablick genom att svepa över månaden mars från förra året. Ur bloggperspektiv, då, och lyfta olika inlägg som jag skrev då. Inläggen i sig speglar ju lite vad som hände i mitt liv då också.

Min första klänning från Miss Clarity

I mars förra året fick jag paketet med min första klänning från Miss Clarity. Förutom att det var min första klänning därifrån var det också mitt första klädesplagg som var lite dyrare och av bra kvalité. Möjligtvis har jag köpt ytterkläder som har varit dyrare, men aldrig inomhuskläder. Ett steg i att bli mer hållbar (just Miss Clarity är ganska schyssta både mot miljö och mot arbetarna) och att träna på att köpa färre, men bra, saker.

My very own

Recept från mars 2018

Jag delade med mig av två olika recept. Det ena är ett recept på en rulltårta, som har fått väldigt många träffar på Google sedan jag la upp det. Väldigt kul, och det är faktiskt ett bra recept. Jag gör sällan rulltårta, men de gånger jag gör det tänker jag alltid att jag borde göra det ofta för att det går så snabbt! Delade också med mig av en mustig linslasagne som har fått många färre träffar. Den är väldigt god, men jag tycker den passar bättre på hösten!

Snabb rulltårta med nötkräm
Mustig linslasagne

Flygskatten infördes

Jag skrev ett inlägg om flygskatt. Jag tycker fortfarande att det är något positivt och att de penningnivåer som skatten grundades på är så låga att den som ska flyga har råd att betala dem. Läs gärna hela mitt inlägg.

Jag välkomnar flygskatten


Mer från 2018?

Januari 2018
Februari 2018

5 reaktioner på ”Mars 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.