Min vecka 13/2019

Då var det en ny vecka igen. Just nu känns det lite segt med en ny vecka och jag tror att det kan bero på förra veckans besked. För mig är det bara att kämpa på och göra det som ska göras. Så här har jag tänkt att veckan ska se ut:

Måndag
En lugn morgon och sen jobb i ett par timmar. Har bokat in ett utvecklingssamtal så jag kommer bli en stund extra på jobbet. Hem och organisera mig i vad jag gör just nu i mina studier, och så har jag ett möte innan middagen. Kvällen tänker jag ägna åt att laga en jäkla massa mat och så se Bonusfamiljen på tv.

Tisdag
Börjar lite tidigare än vanligt och slutar sedan klockan 11. Efter det har jag en fri eftermiddag som jag ska ägna åt att få bort så mycket skolarbete som möjligt. En effektiv tisdag, föreställer jag mig. Ska träna på kvällen, och kanske försöka se någon av alla dokumentärer som är i ropet just nu.

Onsdag
Har min långa jobbdag, så jag tar en lugn förmiddag och jobbar sedan 10-17. Brukar vara ganska trött så det brukar inte bli så mycket på onsdagskvällarna men om jag orkar ska jag skriva en handlingslista inför helgen. Kanske en packlista också. Sen är det Sveriges Mästerkock och Efter stängning på tv.

Torsdag
Ska plugga på förmiddagen. Eftersom jag ännu inte har full koll på vad jag gör så vet jag inte exakt, men förmodligen skriver jag en kommentarsuppgift. Sen jobbar jag i ett sjok över dagen och jag tror att jag åker och handlar efter jobbet så att det är gjort. Ska väl börja packa lite och så träffa mitt Antikrundangäng på kvällen.

Fredag
Ska försöka få ihop morgonen själv, men det ska nog gå bra. Kliva upp i tid så att jag hinner träna är nummer ett. Efter det blir det studier och så några timmars jobb. Efter jobbet ska jag lasta bilen och så ta med mig Baloo upp till fjälls. Ska komma ihåg att hämta maken på vägen så han inte blir kvar , höhö.

Lördag & Söndag
Vi kommer vara i stugan. Som det ser ut just nu kommer det snöa hela helgen så jag vet inte hur mycket utomhusaktiviteter det blir, men vi hittar väl på något inomhus då. Oavsett blir det skönt att byta miljö ett par dagar.

Nästan ett år sedan. början av april 2018, i fjällen.


En reaktion på ”Min vecka 13/2019

  1. Låter ju som ni har en härlig vecka framför er! och så mysigt att ha en stuga att åka över till över helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.