När var det jag senast

..köpte ett klädesplagg?
Beställde kläder för flera tusen kronor igår (samma plagg i flera storlekar, tänker skicka tillbaka det som inte passar) men det har jag ju inte fått hem än. Om det inte räknas så köpte jag ju en tunika på secondhand för några veckor sedan.

..köpte ett skönhetsprodukt?
Ehum. Beställde väl mascara för ett år sen typ? Kommer snart att behöver köpa en ny. Fick dock lite smink i julklapp, och hudcreme och liknande när jag fyllde år.

..gillade en bild på instagram, och varför?
Morgan Alling som la ut att han skulle åka till Mora och Orsa för att föreläsa om Mäns våld mot kvinnor. Är så glad att det verkar koka lite i stugorna kring den här frågan just nu. Utan att ha varit utsatt själv är det här ändå en fråga som har brunnit i mig sedan jag var 15-16 år och läste Liza Marklunds Gömda första gången.

..googlade något?
Googlade blogglistor för att hitta något bra att fylla i 🙂 Hamnade här.

..såg en film?
Tror att Mother’s Day är den senaste filmen vi har sett. Den var bra

..lyssnade på en låt?
I lördags när jag tränade. Sista låten var Lady Gagas Pokerface.

..tog emot ett sms?
Reklam från Royal Design, haha. Kom igår eftermiddag.

..skickade iväg ett sms?
Länkade en yogavideo till min mamma. Igår.

..läste en bok?
Tokläser Harry Potterserien just nu och har hamnat i ett läge då det är svårt att sluta. Har påbörjat sjunde och sista boken och läste senast igår kväll.

Den första boken i serien

..dansade?
Minns inte ens?

..blev starstrucked?
Händer väl typ aldrig heller. Rör mig på fel ställen. Hamnade bakom Lady Dahmer på pendeltåget i höstas och satt bara och stirrade. Det är det närmaste just nu tror jag.

..reste?
Hm. Vad räknas som en resa? Vi åker ju till stugan nästan varje helg nu, men en resa kanske är mer när man åker bort och inte äger ett boende? För i så fall Stockholm x 2. Med min syster i augusti och min man i juli.

Gamla stan i somras

..pratade i telefon och med vem?
Min mamma. Också igår. Berättade om en sak som hänt i mitt liv.

26 reaktioner på ”När var det jag senast

  1. Gud vad roligt att du läser Harry Potter! Min dotter är 2,5 nu och jag längtar tills hon blir lite äldre och vi kan läsa böckerna tillsammans!

  2. Älskar Potter även om jag otroligt nog inte läst böckerna :-o. Jag köper i stort sett alla mina kläder på second hand, älskar det. Riktigt kul lista!

    1. Ja, det är så viktigt. Framförallt tänker jag att man måste möjliggöra för dessa män att bli dömda. Skärpa lagstiftning eller vad som nu behövs.

  3. Vilken härligt lista som du har hittat. Så roligt att du beställde hem massor med kläder. Hoppas att några kläder passar bra. Visst är de skönt att det bara är att skicka tillbaka kläderna om dom inte passar? 🙂

  4. Så rolig lista, hatar att skicka tillbaka kläder när man shoppat, haha. Tycker det är så jobbigt att skicka paket 😉 Är inte heller den som köper smink så ofta, men en ny mascara behövs. Kram!

  5. Vilken rolig & bra lista 🙂 tycker med det är bra att mäns våld mot kvinnor uppmärksammas just nu & att folk faktiskt blir upprörda & engagerade!

  6. ”Gömda”, så gripande att man hade fysiskt ont av att ha läst den. Läste du uppföljarna någon gång på den?

  7. Rolig lista att läsa. Gömda har jag utan att överdriva säkert läst tio gånger. Den är bra men hemsk. Hoppas att kläderna passar.

  8. Google är nått jag använder i stort sett dagligen. Är så himla praktiskt med Google, för att jag hittar i stort sett alltid det jag söker efter på Google.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.