Sista fredagen i mars

För ett tag sedan bad Sandra Beijer att folk med blogg skulle presentera sig själva i en kommentar så hon fick fler bloggtips. Jag lämnade en kommentar och idag finns min blogg med på en lista med andra bloggar som också lämnade en kommentar på hennes blogg. Det syns på statistiken så nu vinkar jag till dig som kanske kommit hit via den länken! Hej, hej, hoppas att du vill fortsätta läsa!

Det är fredag idag. Jag har startat dagen med läsning (har bara upplösningen på Harry Potter-sagan kvar nu), morgonrunda med Baloo och så styrketärning på övervåningen. Skivstången är nog en av mina bättre investeringar här i livet, den ser till att träningen blir av. Sen har jag packat inför helgens tripp till stugan. Har bara kvar kylvarorna, de ska jag slänga ner i den tomma pappkassen nu efter jobbet, sen åker jag och Baloo till fjälls!

Jag har inga stora förhoppningar på att kunna vara ute i helgen. Det ska snöa massor och kanske till och med storma. Men maken var benhård med att vi skulle åka upp så det får väl bli inomhusmys i så fall. Inte helt fel.

Oavsett blir det skönt för själen med lite miljöombyte. Vad ska du göra i helgen?

En reaktion på ”Sista fredagen i mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.