Min vecka 14 2019

Idag är jag så trött. Jag är 90 procent säker på att det beror på tidsomställningen. Det måste ju märkas när man tappar en timme. Några dagar till så blir det väl bra igen.

Vad händer i veckan då? Det är ganska likt mina andra veckor så som de har varit här efter jul. Men vi tittar ändå, om inte annat strukturerar det mitt huvud.

Måndag
Idag ska jag jobba två timmar. Sen ska jag ägna eftermiddagen åt att slipa på mitt journalistporträtt. Skulle vilja få det klart i eftermiddag men räknar med att få använda ännu mer tid till det. Ska också handla idag och försöka jobba lite ikväll. Har rättning som behöver göras undan.

Tisdag
Ska vara på jobbet lite extra tidigt och jobba en halvtimme extra. Får ändå gå hem före elva då, och då ska jag använda resten av dagen till studier. Håller tummarna för att jag är färdig med porträttet så jag kan påbörja en annan uppgift. Ska försöka städa huset också och jag måste få in träning.

Onsdag
Jobbdag. Brukar inte hinna så mycket mer än så på onsdagar.

Torsdag
Plugg på förmiddagen. Får se vad som blir gjort. Förhoppningsvis kan jag påbörja en text. Jobb mitt på dagen och sen ska jag hem och äta middag. Ska försöka packa lite på kvällen och så titta på Antikrundan.

Fredag
Efter jobbet tar jag bilen och åker upp till fjälls igen. Ser mycket fram emot det.

Lördag & söndag
Ska hänga i stugan. Vi ska kanske åka slalom, men vi får se.

Vad hittar du på i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.