Tidsomställning, påskmat och gift vid första ögonkastet

God morgon onsdag!

Vädret är vackert idag men jag vet inte. Är det tidsomställningen som gör att jag tycker att delar av ljuset just nu nästan är lite äckligt? Kanske. Tidsomställningen har då stört min sömn. I måndags var jag så trött att jag somnade på eftermiddagen, vaknade tre timmar senare och insåg att klockan var halv fem. Igår däremot hade jag svårt att somna helt.

Annars då? Har börjat planera lite för påskveckan. Tänker att jag behöver baka och laga en del mat så att det finns redo. Måste bestämma mig för något så jag kan komma igång och göra. Annars är det lätt att det blir stressigt dagen före vi ska iväg.

Igår kväll sträckkollade jag på fyra avsnitt av Gift vid första ögonkastet. Fastnade totalt men var tvungen att sova till slut. Det är något fint med människor som söker kärlek och hoppas att det här programmet ska vara ett sätt att hitta dit. Har ett favoritpar som jag hoppas ska hålla på riktigt.

Det var lite blandade tankar idag. Ha en fin onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.