För en månad sedan var det sportlov

Idag är det exakt en månad sen den första dagen på årets sportlov. Det känns som en evighet sedan. För en månad sedan skrev jag ner den här veckoplaneringen och planerade för alla studieuppgifter jag skulle göra. Jag var iväg till Umeå för en intervju och vi spenderade första helgen i stugan för i år.

Jag är i alla fall väldigt glad för att jag utnyttjade sportlovstiden till att göra undan en massa uppgifter i förhand. Det har varit lite mer intensivt de här veckorna efter lovet, och jag spår att det kommer lugna ner sig lite igen efter påsk. Den här veckan är det deadline på intervjun jag gjorde då, och jag känner mig okej nöjd med mitt porträtt som jag har gjort. Inte illa med tanke på en knapp timmes intervjutid.

Målet just nu är att blir klar med en uppgift innan nästa helg, så jag kan ta påsklov utan att behöva bry mig om den. Det tror jag att jag kommer hinna. Sen är det bara två uppgifter kvar innan kursen är slut. Så konstigt ändå. Om en månad till är jag nästan färdig, med andra ord.

Så mycket en hinner med på en månad ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.