Min vecka 15 2019

Samtidigt som jag skriver det här försöker jag skriva en lista på allt som jag behöver göra den här veckan. Nu när jag har skrivit en stund ser det inte alltför mycket ut, även om det kändes så innan. Så det blir dagens tips: strukturera upp vad som behöver göras så att du ser det!

Måndag
Idag ska jag vakna i lugn takt och sedan ta bilen till jobbet. Efter två timmar där ska jag åka vidare och storhandla. Ska handla inför både den här veckan och nästa vecka. Snabb lunch och lunchpromenad tänker jag, sedan ska jag försöka skriva ihop minst hälften på en uppgift som ska in innan veckan är slut. Under dagen ska jag tvätta en del också.

På kvällen ska jag baka två sorters kakor och vika tvätten jag tvättade förra veckan. Ska även se Bonusfamiljen och försöka få till lite yoga.

Tisdag
Blir två timmars jobb på morgonen. Efter lunch ska jag skriva klart uppgiften. Jag ska också fortsätta tvätta under dagen och styrketräna. På kvällen ska jag laga lite mat och köra yoga som är bra för nacken.

Onsdag
Har min långa jobbdag, och på kvällen ska jag bocka av det sista på mina att göra-listor. Kanske inte det sista så, men se till att jag tar kontroll över den. Skriva packlistor och kanske förbereda några blogginlägg och så där. Ett kort yogapass ska det också bli.

Torsdag
Dags att börja packa. Jag ska packa det som går att packa. På kvällen ska jag på en grej och efter det ska jag styrketräna. Ja, jag ska ju jobba och så där också, men hur spännande kan det vara att läsa om igen.

Fredag – söndag
I slutet av fredagen kommer jag sitta i stugan. Med Fredrik och Baloo. Med mamma och pappa och Tarras. Med min syster och hennes kille bara ett stenkast bort. Det ska jag njuta av hela helgen tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.