Packningslistor och tomater

Onsdag igen då. Jag har jobbat en del idag. Baloo har varit ensam hemma. Det gnager på det dåliga samvetet men han var i alla fall riktigt glad när jag kom hem. Vi ska gå en längre bit nu ikväll.

Annars är mina planer för kvällen att börja skriva packlistor. Ska ha med mig en hel del till stugan när det blir påsklov. Tycker att det är skönast att ha en lista, och att skriva någon dag i förväg så att den går att fylla på.

Ska kanske också planera min roman. Fick en kanonide igår när jag var ute och gick, så jag skrev in det i planen i morse. Tyckte att det var så kul att jag gärna vill fortsätta med det. Vore kul att börja skriva snart, haha.

Eller! Så ska jag peta ner några frön i jord så att det blir gjort. Borde verkligen ta tag i det. Har planterat körsbärstomater och jalapeño, redan. Faktiskt har 6 av 8 tomatfrön kommit upp! Och två chili verkar det som. Köpte busktomater så jag ska sätta dem också nu så kanske de hinner bli något.

Så här såg det ut förra året.

Två dagar kvar till påsklov. Jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.