Mest läst den senaste veckan

Idag tänkte jag ge mig på en lite annorlunda tillbakablick. Jag tänkte nämligen se vilka inlägg som varit populärast den senaste veckan. Sedan Sandra Beijer länkade till min blogg för två veckor sedan har statistiken ökat markant. Hej till dig som är ny läsare, förresten. Har du något du skulle vilja veta eller se mer av, skriv gärna en kommentar så kanske det går att lösa! I alla fall, att statistiken har ökat har också gjort att många fler av mina gamla inlägg blir lästa. Kul!

Tillbakablicken idag då. Jag tänker att jag ska lista de fem mest populära inläggen den senaste veckan, men bara inlägg som inte har publicerats senaste veckan! Det blir kul. Topp 5 ser då ut så här:

Snabb rulltårta med nötkräm

Detta recept får faktiskt visningar nästan varje vecka. Jätteroligt tycker jag. Jag minns att jag funderade över stavningen av nötkräm (nötcreme) när jag skrev inlägget. Det verkar ju ha gått hem i alla fall eftersom folk hittar dit. Blir lite sugen på att göra en rulltårta nu. Det är ju så snabbt och enkelt 🙂

Sy en jeanskjol av ett par jeans

Det här inlägget är jag mer förvånad över att det får så många träffar eftersom jag egentligen inte tycker kvalitén är så hög på själva inlägget. Eller mest för att jag är lite sisådär nöjd med kjolen. Använder den flitigt men skulle kunna snygga till den lite egentligen. I alla fall, att ändra och laga kläder ligger i tiden och är nödvändigt om vi ska klara diverse klimatmål så det är kul att folk söker på det och hittar mitt inlägg.

Fem favorittapeter – del 2

Jag älskar tapeter och den senaste veckan har ett av mina tapetinlägg fått mycket uppmärksamhet. Kul att fler än jag gillar att tapetsera och drömma sig bort, hehe. Den sista tapeten i inlägget ska finnas i min ägo någon gång snart!

Chicken Tikka Masala

Ett till recept hamnar högt bland sökträffarna. Det här är på riktigt världens godaste kycklinggryta. Jag tror dock att den får många träffar här eftersom Bambi, som jag har hittat receptet hos, har flyttat sin blogg och många har tappat länken till rätt recept. Jag nämner hennes namn i mitt inlägg så Google hittar väl åt det den vägen. Om du är en av dem kan jag glädja dig med en ny länk. Klicka här för att komma till Bambis Chicken Tikka Masala, utan en massa grönsaker som jag har tryckt ner i mitt recept.

Vaniljhjärtan i långpanna

Det här receptet är en av mina favoriter när jag ska baka. Det är så pass enkelt och går därför ganska smidigt att göra. Blev först bjuden på det här på jobbet för några år sedan, och sen dess har jag gjort det ganska många gånger själv. Lite extra kul eftersom det ofta är lite nytt för många. Kul att bjuda på då, alltså.

Det var mina fem mest lästa inlägg den här senaste veckan. Förutom tapetinlägget är alla inlägg som regelbundet får ganska många visningar så jag är inte så förvånad att just dessa toppar listan.

Med de orden önskar jag dig en trevlig torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.