Två dagar med sol

Solen skiner som aldrig förr. Jag har aldrig varit med om att jag har bränt mig i ansiktet under vårvintern, men i år har det typ hänt. Pannan var fult rosa och sträckte på ett obekvämt vis. Märkligt ändå, vi har ju varit ute så mycket i år.

I måndags satt vi och fikade nere på sjön. F fiskade emellanåt och jag och Baloo myste på ett renskinn. När vi kom hem la jag mig på soffan och sov i två timmar, haha. Tycker ofta det blir så när man varit i solen? Är det bara jag?

Igår åkte vi några mil över fjället. Fikade upp matsäcken och körde hem. Hälsade på min farmors syster en stund. Jag tog en liten paus när vi kom tillbaka och åkte lite skidor sen. Konstaterade att det var länge sen (flera år sen) jag åkte skidor eftersom det värkte så hemskt i fötterna.

Igår var vi noga med att täcka ansiktet. Vi satte oss i skugga när vi skulle fika och jag hade en buff som jag täckte valda delar med när jag var i solen. Det har slutat värka i ansiktet idag, så det känns positivt. Idag verkar det vara kanonväder igen.

Är så glad att jag får uppleva det här.

En reaktion på ”Två dagar med sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.