Nu börjar påsken

God morgon skärtorsdag! Jag är vaken först av alla. Baloo har lagt sig tillrätta i mitt knäveck för flera timmar sedan och ligger fortfarande kvar. Så mysigt.

Igår hade vi en bra dag. Igen. Vi lämnade Baloo hemma och åkte till Hemavan för lite slalom. Första åket var katastrof, men det gick bättre och bättre och till slut var det nästan roligt. Vädret var underbart och backen var lagom lös för min smak. Nu vill jag helst åka hela tiden!

Efter några timmar körde vi tillbaka till Baloo, packade en lunchsäck och så blev det lunch utomhus. En väldigt sen lunch, klockan var väl nästan tre när vi väl började äta. Efter ett tag tog F skotern och körde iväg för att pimpla. Så tråkigt. Jag och Baloo tog istället en promenad över isen dit F var. Tog kanske 40 minuter att gå. Jag lekte Youtuber samtidigt och spelade in en vlogg/story till instagram som inte kommer få se världens ljus.

Igår kväll spelade vi Monopol. Jag vann. Har nog aldrig vunnit i Monopol tror jag. Det var kul.

Idag är det som sagt skärtorsdag. Mina föräldrar kommer upp så vi ska snygga till stugan. Lillasyster kommer också upp men är ju så klart i sin egen stuga. Känns mysigt med påsk. Hoppas på okej väder även om yr.no visar regn..

Glad påsk till dig!

En reaktion på ”Nu börjar påsken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.