Morgontrött långfredag

Uwäää. Har en kass morgon idag. Beror på att jag var uppe för länge och vaknade för tidigt. Hade för trevligt igår vilket leder till att jag inte är så trevlig just nu. Tur att jag har lärt mig att det är bättre att gå undan en stund än att försöka vara trevlig då.

Mamma och pappa kom upp igår. Vi lagade lunch ute på gården och åt i solen. Sen försvann solen och vi åkte ner på sjön för att pimpla lite. Solen har fortfarande inte kommit tillbaka. Trist men så är det.

Att mamma och pappa kom upp betyder att jag och F fick flytta ut i herbret som står på gården. Älskar att sova här ute. I natt blåste det så mycket att jag trodde att hela huset skulle tippa, men det är mysigt. Och så kan jag som sagt ligga här ute och sura klart innan jag går in. Mycket bra.

Långfredag idag. Vad hittar du på idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.