Sömn, effektivitet och äckliga golv

Det här kan väl vara det absolut tråkigaste att lyssna på men jag har sovit så förskräckligt dåligt sen jag kom hem från stugan. Det är tusen grader varmt i mitt hus på dagarna och det hinner inte ge med sig innan natten. Jaja, slut på gnäll, jag har en plan för kommande natt.

Har lite svårt att förstå att det är onsdag idag. Borde vara tisdag, liksom. Men jag tycker att det känns skönt med en kort vecka, den kommer springa iväg. Jag har varit väldigt effektiv sen jag kom hem. Har tvättat ikapp ett par veckors tvätt, röjt undan en massa jag inte hann innan jag åkte iväg och så har jag hunnit ganska mycket med mitt skolarbete också.

Idag är den långa jobbdagen. Misstänker att jag kommer vara lite mosig i skallen då eftermiddagen bjuder på mental ansträngning. Kvällens planer är därför antingen att ta tag i deklarationen eller att städa. Alltså golvet här inne är så äckligt att man inte vill gå på det. Vore bra att dammsuga i alla fall.. Beroende på hur mosig jag känner mig blir det en av aktiviteterna.

Nu tänker jag göra mig i ordning för jobb. Hoppas att du får en fin onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.