Den 25 april i backspegeln

Torsdagar passar det bra med en liten throwback. Idag tänkte jag se tillbaka på just det här datumet de senaste tre åren. Vad har jag bloggat om just idag fast 2016, 2017 och 2018?

För ett år sedan var jag i Umeå på kurs. Jag och en kollega fick gå en kurs i fjärrundervisning. Tyvärr är det inte något jag har fått prova på rent praktiskt efter det, men i framtiden kanske det blir av. Det skulle vara väldigt roligt att testa.

För två år sedan, 2017, missade jag att blogga. Dagen föra hade jag publicerat en veckomatsedel med några rätter jag hunnit glömma bort att jag brukar laga. Tortilla Soup till exempel, är helt sjukt gott! Dagen efter en liten notis om att jag kände mig full av energi och skulle ägna kvällen åt att städa.

Och till sist. 2016. Vad hände då? Ingen aning, för bloggen är tom. Dagen efter visade jag upp min vattenkokare i glas, som jag hade fått i julklapp några månader tidigare. Är fortfarande väldigt nöjd med den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.