Fredag igen

Älskar mina fredagsförmiddagar. Har börjat med att träna. Lite halvhjärtat men det blev i alla fall gjort och jag kände alla bra ämnen frigöras och göra mig både lugnare och gladare. Hela veckan har jag gått runt och känt mig lite halvstressad men nu släppte stora delar av det. Måste försöka komma ihåg det. Om jag känner stress: rör på mig.

Igår kväll var jag på Musikquiz på hotellet med några från jobbet. Tyckte att det var sjukt roligt och så vann mitt lag. Sjukt kul. När jag kom hem närmare halv tio hade F kommit hem också, så i natt har jag sovit så jäkla bra. Det är konstigt vad lugn jag blir när han är hemma.

Våra planer för helgen blev inställda. Snöbrist gör att det är svårt att ta sig fram där vi skulle vara. Så vi har väl lite lösa planer om att besöka Fredriks hemort. Vi skulle behöva rensa i alla förråd och så här hemma också så det finns definitivt saker att göra. Tror att vi ska passa på med det i helgen, för nästa helg tror vi kanske att vi är upptagna med annat. Vi får se.

Är för övrigt så nöjd med att ha gjort bort alla uppgifter utom slutuppgiften i min kurs. Det som är kvar nu är att skriva ett reportage, och det kommer nog ta lite tid, men det känns mest som en rolig utmaning. Har fått ett väldigt bra uppdrag från en tidning så jag längtar efter att sätta tänderna i detta. Hoppas på att kunna ta det lite lugnare i maj. Det lär vara tillräckligt stressigt ändå.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för några timmars jobb. I eftermiddag har jag och min man bokat tid för att betala räkningar, deklarera och svara på en bröllopsinbjudan, haha.

Nytvättat, blött, hår och gårdagens smink men jag är glad ändå.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.