Min vecka 18 2019

Den här måndagen känns lite som en söndag. Det beror nog också på att F är ledig idag, så det blev som en bonusdag. Jag har så klart jobbat mina timmar idag, men de är ju ganska få på måndagar, och sen har vi varit lediga tillsammans. Vi åt lunch och tog sen en promenad där vi köpte mjukglass. Årets första.

När vi kom hem somnade vi en stund. Haha, vi låter som ett par pensionärer. Men jag blir så himla trött den här tiden på året. Tror att det är för att jag inte riktigt kommer ner i djupsömn på nätterna. På grund av ljuset. Inte konstigt om jag behöver sova en stund på dagen då.

Nu byter F däck på bilen och jag sitter här. Ska försöka strukturera upp resten av den här veckan. Det känns som om det behövs när det blir så mycket special, special. Något sånt här blir det:

Måndag
När F åker på jobb ska jag sätta mig med det skolarbete jag skulle ha gjort idag. Ska läsa in mig lite på det jag ska skriva om, och kanske planera någon form av struktur. Ska också köra mina yogapass för ryggen!

Tisdag
Ska jobba två timmar på morgonen. Efter det ska jag hem och ta ett pass med lunchyoga. Lunch och hundpromenad efter det, och så lite skolarbete på det. Innan middagen ska jag träna lite. På kvällen vet jag inte? Majbrasa?

Onsdag
Helt ledig dag mitt i veckan. Kanske tar jag med mig en hög rättning hem. Kanske inte. Skulle vara skönt att göra bort en del så jag kan ta det lite lugnare om någon vecka. Ledighet innebär ju viss frihet annars. Får se vad jag hittar på. Ska absolut göra ett yogapass under dagen.

Torsdag
Eventuellt studier på förmiddagen. Sen jobb och hem för att laga middag. Ett nytt yogapass, som ska vara bra för mina stela lårbaksidor, och så sista avsnittet av Älgvandringen blir det som händer på kvällen.

Fredag
Absolut träning på morgonen. Kanske studier på förmiddagen. Några timmars jobb mitt på dagen. Sen är det helg! Yoga för nacke och axlar på kvällen.

Lördag-söndag
Antingen ska vi hjälpa min syster med deras hus, eller så ska vi rensa våra förråd här hemma. Jag ska köra yoga för mer rörlighet på lördagen och träna på söndagen.

Ja, så ser resten av veckan ut. Vilka planer har du?

En reaktion på ”Min vecka 18 2019

  1. Dina planer verkar bli kul 🙂 Har en brevvän som är lika, hon sover super dåligt under sommaren pga ljuset. Sover man dåligt behöver man vila 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.