Superfart

Den här dagen har gått i ett. Först var jag så trött när jag vaknade så jag snoozade så mycket jag kunde. Fredagar är en bra dag att göra det på eftersom F är hemma så ingen hund blir lidande av att jag sover ut och jag börjar jobba sent.

Jag tränade när jag hade klivit upp. Baloo är så söt. Jag har mina träningskläder i andra änden av huset så jag gick dit för att byta om. Då kommer B och viftar på svansen. Sen går han före mig genom huset och upp på övervåningen där mina träningskläder är. Sötis, han har lärt sig att jag tränar när F dammsuger..

Sen har jag jobbat och gjort en intervju till min kurs. Nu är jag hemma och ska laga mat. Ska koka barbecuesås så jag kan göra Pulled Beef i natt. Sen blir det att laga lax och rotsaker i ugnen. Mmm.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.