Veckans matsedel och planer 19/2019

Usch vad jag har känt mig hängig senaste veckorna. Psykiskt alltså. Svårt att motivera mig till olika saker. Prestationsångest känner jag också av. Det brukar ju gå över efter ett tag, så det är bara att härda ut. Det är i alla fall måndag och jag ska spalta upp vad jag ska göra de kommande veckorna. Klämmer in min veckomatsedel här också. Så här ser den här veckan ut:

Måndag

Nu har ju halva dagen gått men hittills har jag vaknat tidigt, promenerat två gånger med Baloo, planerat mat och handlat samt jobbat lite mitt i allt det där. I eftermiddag ska jag skriva ihop en text och se om den duger för inlämning. Om inte ska jag försöka hitta något annat att skriva om.

Middag: Matvetepytt med halloumi (vegetariskt)

Tisdag

Ska jobba ett par timmar på morgonen. Resten av dagen är lite öppen beroende på hur det går idag. Får jag tid över ska jag i så fall försöka göra något bra och roligt. Ska absolut få in träning före middagen.

Middag: Rödbetsbiffar med klyftpotatis (vegetariskt)

Onsdag

Ska jobba majoriteten av dagen. Därför planerar jag aldrig in något på kvällen.

Middag: Fiskgratäng med broccolimos

Torsdag

Föreställer mig en lugn förmiddag. Kanske städar jag. Sen jobbar jag ett antal timmar och på eftermiddagen kommer F hem igen! Då har jag stått länge och lagat mat, och sen kanske jag viker tvätt eller något på kvällen

Middag: Hummussallad med myntadressing (veganskt)

Fredag

Ska träna på morgonen och kanske mest ta det lugnt? Sen blir det några timmars jobb och sen är det fredag eftermiddag. Brukar oftast däcka i soffan då. Planerar sällan in något på fredagskvällarna heller, eftersom jag ofta är så trött. Nu ska jag ju ha en lugnare vecka så det kanske inte blir så den här fredagen.

Middag: Chicken Tikka Masala med egenbakade Naanbröd.

Lördag och söndag

Vi ska rensa förråd och kanske hjälpa till i syrrans hus. Sen får vi se vad mer som helgen bjuder på.

En reaktion på ”Veckans matsedel och planer 19/2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.