Dagbok i maj

Idag. Onsdag förmiddag. Klockan är inte ens halv tio och jag har gjort en telefonintervju. Är så jäkla stolt över mig själv. Har reflekterat över hur glada folk i allmänhet blir när man hör av sig och vill skriva om något. Trots att jag bara skriver ”på låtsas” och inget ska publiceras är folk glada och snälla och berättar gärna om vad som händer kring dem.

Igår tog jag halvledigt på eftermiddagen. Skrev lite på mitt reportage i en dryg timme, men sen tog jag fram tumstocken och började mäta i hallen. Att vara och fixa hemma hos syrran gav mig verkligen inspiration till att ta tag i saker här hemma. Hallen har varit på tapeten länge, men vi har inte varit säkra på hur vi ska inreda den. I söndags kväll bestämde jag mig för att skriva ner allt vi behöver ha i en hall och då fick jag också en massa idéer kring hur vi skulle kunna lägga upp det. Igår mätte jag och har nog kommit fram till en halv lösning. Ska diskutera lite med F när han kommer hem också.

Vår andra hall

Måndag och tisdag har jag känt mig så konstig. Sjuk nästan, utan sjukdomssymptom. Det verkar vara bättre idag. Jag har skyllt på det kassa vädret. Maj är verkligen min hatmånad. Nu går jag bara och längtar och väntar på att det ska bli sommar, men vädergudarna har skickat rätt mycket snö senaste veckan. Den tinar bort men sen kommer det ny snö och det är kallt som satan. I november vet man ju att det ska vara kallt och mörkt och det är bara att ställa in sig på det. Det här är hundra gånger värre.

Well, det var mina tankar denna onsdagsmorgon. Har förresten fått min första refusering på min fackbok som jag skickade iväg i slutet av mars. Blev inte jättebesviken, har några förlag kvar. Tror att jag kommer ta en timme ikväll till att skicka iväg den på fler ställen. Blir det inte napp någonstans där har jag en annan plan för mina texter. Nu ska jag åka och jobba. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.