Den 9 maj 2011

Idag för åtta år sedan var det strålande sol. Enligt mina anteckningar påminde vädret om sommarväder. Det är mer än man kan säga om de senaste dagarna i år. Fy vad jag har frusit och deppat. Nu såg jag i och för sig solen igår kväll så man vet ju inte riktigt hur det blir idag.

Förra året var det så varmt i början av maj

9 maj 2011 hade jag beställt en ny jacka som inte skulle komma förrän den 25 samma månad. Jag hade också köpt ett ljudkort, för att kunna spela in musik, som inte fungerade med min dator. Skickade tillbaka det. Sen gav jag visst upp det där med att kunna spela in musik?

Drömmer fortfarande om att ha en liten hemmastudio och kunna fippla med mina egna låtar. Eller covers, det är inte så noga. Saknar att sjunga för ett syfte. Hamnar igen i tankarna att jag kanske borde försöka ta sånglektioner igen. För att få hålla på med det i alla fall.

Samma vecka för åtta år sedan var det Eurovision, jag avslutade en av kurserna jag studerade då och vi fick äntligen en bilplats efter att ha haft bilen ståendes på gatan hela första vintern i Östersund. Såna små saker som jag har glömt nu men som var väldigt stora då. Så kommer jag nog att känna om åtta år till när jag tittar tillbaka på den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.