En kort blogglista

Jag tyckte att det var dags för en blogglista. Googlade lite och hittade den här på en trevlig blogg.

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?

Igår när jag läste det här inlägget skrivet av Linda. Texten berörde och så låg delar av den nära mig själv just nu.

TRE SAKER DU AVSKYR

  1. Månaden maj. I alla fall 9 år av 10.
  2. Orättvisor
  3. Att känna mig dum

HUR VAR DU I SKOLAN?

Klipsk och ambitiös. Hade höga betyg och behövde inte anstränga mig för att förstå vad som krävdes för det. Blyg och rädd för att ta kontakt med människor.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?

Att inte ha kontroll över saker jag måste göra. Det hjälper alltid att spalta ner en priolista och bara göra sedan. Sen har jag ju lärt mig nu att återhämtning är jävligt viktigt, så att prioritera annat än det som stressar en är lika viktigt.

TRE SAKER SOM DU ÄLSKAR

  1. Hundar
  2. Vårvintern
  3. Mjölkchoklad

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?

Alltså folk som inte känner mig uppfattar nog mig som sur och dryg. I alla fall i sociala sammanhang. På jobbet försöker jag vara trevlig så klart. Folk som faktiskt känner mig.. Ja? Att jag inte är så sur som jag verkar utan faktiskt ganska rolig? Hoppas det i alla fall. Tyvärr uppfattas jag som ganska virrig numera också. Vad stressen kan göra med en hjärna..

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?

Jag vet inte. Som en person med tur. Alltså, livet har ju på ett vis varit väldigt snällt med mig.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG/PINSAM

Jag tycker att det är jobbigt att verka dum eller okunnig, så jag tycker inte om situationer där någon ”ska visa mig hur man gör”. Det är till exempel anledningen till att det aldrig skulle funka för mig att ha en PT.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?

Något på jobbet idag kanske? Vi skrattar ofta på mitt jobb.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER

Klimatet. Lite nu och då. Blev lugnare i höstas när klimatfrågan ändå kändes lite aktuell, men det har ju dalat igen så nu tänker jag mer på det.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR

Att jorden går under, att dö alldeles för ung och att alla jag känner ska dö.

ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ

Tandläkare. Har alldeles för lite tålamod och är för lite perfektionist för att kunna göra en bra lagning. Mina patienter skulle behöva göra om sina lagningar hos en annan tandläkare eftersom de inte kan bita ihop munnen ordentligt.

SLUTLIGEN: ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ

Koordinator, projektledare och skribent.

En reaktion på ”En kort blogglista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.