Renovering, förrådsstäd och .. regn?

Igår var vi en heldag i det andra huset, det som min syster äger med sin sambo, och hjälpte till. Fredrik hjälpte till med att ta upp en dörr och jag målade garderober och så satte vi upp en renoveringstapet. Det tog nästan hela dagen.

Jag och Fredrik grillade till middag. Vi såg Die Hard 4 på tv, och jag somnade efter en stund. Välbehövligt eftersom jag inte kunde somna natten till igår. Var vaken till fyra. Det brukar vara så den här tiden på året, men lite jobbigt ändå. Så igår kväll gjorde jag allt för att få en bra natt: borstade tänderna innan jag blev trött, åt inte socker för sent och la bort mobilen vid niotiden. Små saker som jag vet påverkar min sömn, men ändå har svårt att få till om jag inte tänker på det.

Före rensningen var det fullt av grejer här.

Idag vaknade vi upp till storm, två plusgrader och snöblandat regn. Jag har försökt att inte deppa över det men det har varit svårt. Våren här uppe tycker jag inte är mycket att hur över, faktiskt. Vi hann i alla fall börja rensa på övervåningen. Vi har nu gått igenom ett av våra förråd där uppe och rensat ut sånt som kan säljas/skänkas och sånt som kan slängas. Städade bort en massa färg och så efter att jag målade vitrinskåpet för några månader sedan. Känns skönt.

Mamma och pappa var här och fikade en stund idag. Tarras var med. Han lekte med alla hundleksaker vi har och retades med Baloo. Så kul att se. Sen har jag handlat, vikt tvätt och tränat idag. Nu har F åkt iväg för veckans jobb och jag och Baloo är kvar här hemma. Jag ska göra i ordning några blogginlägg för veckan som kommer och skicka iväg bokmanus på några ställen. Hinner jag ska jag kolla upp vad som gäller för mina sommarkurser. Sen blir det nog ett avsnitt av Riverdale och en lugnare kväll.

Vad har du gjort i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.