Min vecka 20 2019

Då var det en ny vecka och dags att blicka framåt. Har du några storslagna planer? Vet inte om jag kan kalla mina planer för storslagna. Skulle helst vilja ha planer för helgen men försöker intala mig att det är bra att ta det lugnt eftersom det kommer hända något varje helg hela juni. Så här ser veckan ut:

Måndag
Ska, för ovanlighetens skull, jobba hela dagen. Det är nämligen reflektionsdag när eleverna är lediga och vi gör andra saker. Då jobbar man hela dagen oavsett vad man annars har för arbetstider. Det blir nog bra. Ikväll ska jag laga två-tre rätter med mat. Och köra yoga som är bra för ryggen.

Tisdag
Ska jobba som vanligt, alltså två timmar. Sen ska jag förtidsrösta och ta bilen till en kompis som bor en dryg timme bort. Ska få lunch och allt. Känns väldigt lyxigt att kunna göra så. På kvällen ska jag träna.

Onsdag
På morgonen ska jag läsa igenom min uppgift som jag skrev förra veckan och lämna in den. Sen jobbar jag hela dagen. Brukar vara mosig i huvudet när jag kommer hem så det blir väl ett yogapass och lugna gatan då.

Torsdag
Den här torsdagen ska jag försöka städa på morgonen. Min del av städningen alltså, så att det blir gjort. Planen är att jag inte ska behöva studera. Sen ska jag jobba och så gå hem och sen kommer Fredrik!

Fredag
Ska träna på morgonen. Sen tänker jag långfrukost i soffan om jag inte behöver plugga. Jobbar mellan elva och två, sen är det helg.

Lördag-söndag
Om inte väderappen ljuger verkar det bli riktigt fint väder mot slutet av veckan. Då kan vi kanske kratta, putsa fönster och göra annat sånt vårfix som inte har blivit eftersom vi haft vinterväder. Hoppas på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.