Nu kommer solen

Idag klev jag upp och såg solen lysa in genom köksfönstret. Blev på lite bättre humör. I helgen visar min väderapp fortfarande sol och värme. Det ska försvinna igen under nästa vecka, men några dagar utan snö känns fantastiskt.

I maj förra året, en solig dag.

Igår hade jag på många sätt en bra dag. Jobbade två timmar, åkte hem och hämtade Baloo och så stannade jag till för att förtidsrösta. Tycker att det är så viktigt att göra sin röst hörd i EU-valet, eftersom EU har så stor påverkan både på saker som händer hos oss men också i hela världen. Så då gjorde jag det igår. Sen körde jag bil i en dryg timme.

Hamnade hemma hos en kompis med bebis. Fick lunch och prata en massa. Åkte hem strax före fyra, efter att ha tankat bilen för första gången sen vi köpte den för ett år sedan, och så blev det en vanlig tisdagskväll hemma. Jag började skriva på en roman. 200 ord, hoppas att det är början på något stort och inte bara hamnar i papperskorgen.

Vi för ett år sedan, snart 🙂

Idag väntar jobb, som vanligt, men det är en timme bort. Jag ska väl försöka göra mig i ordning ordentligt idag (borsta håret till exempel) och så åka lite tidigare så jag hinner prata en stund med mamma och pappa. Sen blir det jobb hela dagen och förhoppningsvis får jag något vettigt gjort ikväll också.

Ha en bra onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.