Idag för tre månader sedan..

..firade vi min svärmor som fyllde 60. Så här skriver jag ju jämt när jag skriver om det förflutna men det känns på riktigt som evigheter sedan vi var iväg på den festen. Det beror nog på årstidsväxlingarna. Då var det fortfarande mörk vinter, efter det har vi haft fina vårvintern och kall vår. Nu hoppas jag att vi går in i lite varmare tider.

Det finns ett blogginlägg om hur vi firade här. För den som inte har läst. Det är också ungefär tre månader sedan alla hjärtans dag. I år skrev jag faktiskt en krönika om den dagen. Tycker att texten blev hel okej så här i efterhand. Läs krönikan ”Det är värt att stå över” här.

Om tre månade är det mitten av augusti och jag ska på bröllop. Jag tycks alltså befinna mig mitt emellan två olika firanden just idag, och det är väl helt okej. Jag är glad att jag har minnen från roliga saker och att jag har roliga saker att se fram emot. Ska bara komma ihåg att leva här i nuet också.

Sist vi var på bröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.