Soligt hemmafix

Solen har värmt hela helgen. Det har känts som sommar. Bra för en frusen själ, tänker jag. Vi har småfixat lite hemma, men mest har jag faktiskt vilat. Jag blir dels trött på våren och dels trött av värmen, så igår somnade jag en stund innan middagen.

Innan det putsade jag alla nedervåningens fönster invändigt och gick sedan ett varv utvändigt för att få bort all färg på fönstret. Spill och tejp som var kvar sen vi målade huset för två år sen. Det gick förvånansvärt bra, så det känns skönt. Ska putsa fönstren ordentligt utvändigt sen när de har sopat gatorna. Kommer bli så bra.

Igår var det Eurovision så vi satt uppe halva natten och såg finalen. Det var ganska spännande i slutet även om jag inte riktigt trodde att vi skulle vinna. Det gjorde vi ju inte heller, men jag tycker att topp 10 är en riktigt bra placering i sammanhanget, så en 6:e plats är ju klart godkänt. Det gjorde i alla fall att jag var rejält trött i morse så jag låg kvar läääänge i sängen och läste en bok.

Annars har jag nätshoppat idag. Har beställt ljusa mörkläggningsgardiner till vardagsrummet med förhoppning om att kunna stänga ute lite solljus under varma dagar. Det blir en liten bastu där inne ganska fort, så vi hoppas att det ska fungera. Har också beställt nya skor och några sommarplagg till mig själv.

Grillade vegetariskt i fredags

Annars har helgen varit ganska lugn. Vi åkte hem till mina föräldrar och fikade idag. Sommarkänsla när det gick att fika utomhus. Var förbi syrran i deras hus och tittade på deras framsteg. Också kul.

Oj, det blev ett ganska långt inlägg ändå. Trots att vi har gjort ”ingenting” fyllde det ändå utrymmet rätt bra. Har du haft en trevlig helg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.